Hej!

Jag hoppas ni har haft ett härligt julfirande och önskar er en god fortsättning på det nya året.
Stort tack för ert stöd!

Vet att några utav er är eller har varit utomlands den senaste tiden, själv så har jag varit i Sverige.
Från första oktober fram till jul har jag arbetat som årskurs 5 lärare (75% tjänstgöring), flyttat till en egen lägenhet och lagt mycket tid på gymmet. Har även hållit igång sving-grundrörelsen och har under de senaste veckorna intensifierat golfträningen på Golflounge, hemma och på gymmet.
Vid fyra tillfällen i november och december så har jag jobbat med Team Södermanland (de bästa golfungdomarna) och varit på det Svenska Golfförbundets höst Supercamp, på Omberg under oktober, för ungdomar i åldern 13-15 år.

Träningen tycker jag går bra och jag upplever att min stabilitet i slagen utvecklas, känns kul. Kommande månader är planen att fortsätta arbeta inom skola (75 % tjänstgöringsgrad i Nykvarn) och med Team Södermanland varannan lördag.
Utöver detta är planen att fortsätta gymma och träna & spela golf inomhus med målet att nå min högsta nivå. Möjligheten finns under tiden att spela tävlingar på inomhus-touren, NEXT Golf Tour.

Den 20-27 april reser jag med till Costa Navariño och jobbar på Johan Tärnströms golfresa. Vet att några utav er är anmälda och jag ser fram emot en härlig vecka tillsammans!

Min vision är att spela på högsta världsnivå och stabiliteten i mina slag är det som behöver förbättras, primärt, för att jag ska kunna avancera genom tournivåerna.

Stort tack för årets stöd och tidigare säsonger!
Jag hoppas ni har möjlighet att stötta min satsning, då jag tror att jag snart kan börja prestera igen som mina bästa resultat genom karriären och sedan bättre än så!

Gott nytt golfår!

Bästa hälsningar

Victor