Hej!

Vi är mitt i sommaren och golfsäsongen är i full gång! Stort Tack för ert stöd!
Jag hoppas ni slagit flera bra slag och minns dem väl.

För egen del har det sedan april varit mycket träning & golf runt om i landet och på hemmaplan (Stockholms GK & GolfSouth Sthlm). Spelade en tävling i Skåne, Abbekås GK den 13-15 april (34e placering), med träning och spel en vecka innan.

Därefter har jag spelat:

• Moregolf Mastercard tour tävlingen på Trummenäs GK den 30 april-5 maj (cut: +1, MC +4).

• Future Series, 2-4 juni på Torshälla GK (T16, + 3).
• Ligma tour den 11-12 juni, Frösåker G&CC (6e placering, -2).
• Future Series på Söderköping den 19-21 juni (T45, +1).
• Moregolf Mastercard tour, Landeryd GK (Vesterby) den 26-29 juni

(cut:+1, MC +8).

Och senast här om dagen den 2 juli, Flen skins Pro am, i skyfall och blåst, så bagen och regnkläder börjar bli torra nu.
Har även hunnit med att jobba som Södermanlands distriktsledare på SGF Supercamp, direkt efter tävling under maj på Vesterby GK. Roligt att hjälpa, lära och förhoppningsvis inspirera de bästa ungdomarna i åldern 13-15 år i de olika distrikten.
Under fem dagar april-juni har jag också haft en inspirationsdag och träning med juniorerna på Stockholms Golfklubb.

Har varit motiverade att träna/spela/tävla för att utveckla mitt spel till den nivå som krävs & jag har siktet inställt på att lyckas med det! Gör många bra saker i puttningen & närspelet och det är bara att fortsätta med den träning och goda mentala processer under spel som jag gör idag!

Det jag har mest förbättringspotential inom är slagen tee till green. Har jobbat hårt för att lyckas även med detta så bra som krävs för toppresultat.
Upplever att jag är på god väg i tekniken och fortsätter att göra goda mentala processer på banan, så tror jag att jag även här kan prestera på en hög nivå! En av mina bästa slag som jag minns de senaste veckorna är Hole in one (193m järn 5) på hål 5 och sänkt järn 7 för eagle på hål 17, samma tävlingsrunda på Frösåker G&CC.

Ser fram emot kommande månad av fortsatt kontinuerlig träning på gymmet och golfbanan. Efter det är det dags för en intensiv tävlingsperiod från i slutet av juli.

Sist men inte minst, jag kommer att bjuda in till en Victors Vänner nätverksträff med målsättningen under augusti.
Återkommer med inbjudan längre fram då jag vet mer i tävlingsschemat.

Ha en fortsatt skön sommar med värme och sol, efter nu nyligen en rejäl skvätt av välbehövlig regn!

Vi hörs och ses 😀

Bästa hälsningar

Victor