Hej!
Golfsäsongen i Sverige börjar närma sig och härligt med några varmare vårdagar!

Sedan i början av året till nu, så har det varit fullt upp med jobb, gym och golfträning!
Det har varit roligt och jag känner mig mycket motiverad till min golfutveckling.

När det gäller arbetet så jobbar jag på skola i Nykvarn (från 9e januari t.o.m 12 juni) enligt 75% tjänstgöringsgrad.
Har även under sex lördagar fortsatt att coacha Södermanlands bästa golfungdomar, 15-16 år, i deras golfutveckling tillsammans med Johan Tärnström. Vid fyra tillfällen har jag också varit juniortränare på farmen (Stockholms Golfklubb).

Träningen för egen del har jag bedrivit på Golf Lounge i Södertälje (trackman- simulatorer), i Ullna Indoor (putt & chip), hemma i lägenheten, på gymmet och utomhus under påskhelgen i vårvädret!

Om två veckor reser jag tillsammans med några utav er till fantastiska Costa Navariño i Grekland, på Johan Tärnströms golfresa under en vecka och arbetar. Det ser jag mycket fram emot!

Min golfutveckling upplever jag går väl framåt. Har tränat extra intensivt under vintern på de nycklar som jag behöver förbättra för att mitt golfspel ska bli mer komplett, till den höga tävlingsnivå jag har som målsättning att spela på.

Nu är planen att fortsätta på samma väg, vässa/repetera närspelet & puttning utomhus och till sist uppvisa stabilt spel under mina träningsrundor i maj.
När jag klarat av det så är jag redo att spela utefter den tävlingsplan som jag satt upp från 31 maj.

Tack för ert stöd och vi ses framåt!

Bästa hälsningar Victor