Nyhetsbrev september

Hej!

Tävlingssäsongen i Sverige börjar gå mot sitt slut. Det har varit fantastiskt bra väder i september i år så man har verkligen kunnat spela och träna ordentligt.

Jag har spelat två st tävlingar i september, den första på Djursholms Golfklubb, Nordea future Series, där jag kom på en 3e plats, vilket jag var nöjd med.

Den andra tävlingen spelade jag på PGA Sweden National, Nordea tour, där jag tyvärr missade cutten med ett fåtal slag. Det kändes surt efter att jag tyckt min form varit bra.

Men nu har jag tagit nya tag och vässat formen inför min nästa tävling på Rya Golfklubb den 5-6 oktober, Nordea Q-school. Placerar jag mig topp 14 så kvalificeras jag vidare till steg 2 i Danmark, 13-15 oktober, där jag får spela om en kategori på Nordic golf Leauge år 2017.

Jag tränar den här veckan på Vidbynäs och Stockholms Golfklubb. Kommer också tillbringa några timmar framför TV-rutan kikandes på Ryder Cup. Ska bli riktigt spännade. Är en riktigt häftig upplevsle som jag år 2012 fick chansen att uppleva och spela då jag var med i Junior Ryder cup laget.

Efter kvalet så tar jag ett tävlingsbreak och lägger träningen på en lägre nivå så att jag får återhämta mig och hämta suget för nästa säsong. Kommer tillbringa mer tid på gymmet och träna golf under vintern bland annat på JS Golf. Men kommer självklart att spela golf utomhus så länge vädret och banorna tillåter.