Hej!

Sommaren är snart slut men inte golftävlingarna. Jag har senaste veckorna tränat och laddat upp för min tävling på Djursholm som jag lyckades komma 3a i med scorerna 68, 71. Jag spelade bra men hade inte flytet med mig riktigt för att vinna men jag är ändå nöjd med min prestation.

En Victors Vänner träff på Stockholms Golfklubb har också blivit av men nu bjuder jag in till en ny träff den 20e september kl 9.00 och jag hoppas då att ni kan komma. Vi kommer i så fall spela 9 hål tillsammans där jag bjuder på spel och en lunch.

Nästa tävling är Nordea Star for Life Challenge på PGA National som spelas den 15-17 september. Ska bli kul att åka ned och spela den nu när jag hittat spelet bra.

Håller även på att lägga upp planen för i vinter. Förhoppningsvis kan jag åka utomlands under november-december till Spanien och spela ett par tävlingar på Gecko Touren och sen även ett par veckor under februari/mars för att komma i bra form inför tävlingssäsongen hemma i Sverige 2017.

Kul att så många av er följer med på pappas golfresa till Alicante vecka 14, jag kommer själv att vara där och jobba som tränare den veckan. Ser fram emot det!