Hej!

Juli har passerat och jag har spelat golf för fullt. Vässade formen med två veckors träning inför seriespelet på Kungliga Drottningholm i mitten av juli.
Vi lyckades vinna tävlingen och får därmed spela i Elitserien nästa år som är den högsta divisionen.
Mitt eget spel var bra under tävlingen. Det var skönt att få bekräftat efter mycket träning och spel. Jag spelade även en Nordea Future Series på Johannesberg Golfklubb som jag dessvärre inte spelade bra i.

Jag har tillbringat min träningstid på Vidbynäs, Stockholms Golfklubb och Åda Golfklubb. Lagt mycket tid på närspel och puttning på Vidbynäs där greenerna är fenomenala. På Stockholm och Åda har de blivit mest spel.

Härnäst kommer jag ta ett tävlingsuppehåll fram tills den 2a september då jag kommer spela en Nordea Future Series på Djursholms Golfklubb. Jag tar det här tävlingsuppehållet för att jobba på de delar jag behöver förbättra så att jag kan prestera på en högre nivå framöver.

I tidigare nyhetsbrev har jag bjudit in till nätverksträff den 23e augusti kl 11.00, på Stockholms Golfklubb, där vi kommer spela och ha en trevlig eftermiddag tillsammans.