Hej!

I veckan spelades Nordea Tour kvalet där jag lyckades komma på en delad 3e plats. Avancerade mig vidare till steg 2 i Danmark som spelas under nästa vecka.

Tävlingen ägde rum på Rya Golfklubb som är en gammal Seaside bana byggd år 1934. Härlig bana att spela med havsutsikt på flera utav hålen. Det var kallt och blåsigt nere i skåne, med flera lager kläder och värmehandskar på så var det fortfarande svårt att hålla sig varm. Som tur var hade jag pappa på bagen!

Vi började veckan med två inspelsdagar, vilket var bra för att vänja sig med vindspelet och att få känna in banan ordentligt. En bra upplevelse för mig och caddie på Rya Golfklubb, vilket också Rya golfkrog bidrog till som bjöd på riktigt god mat.

Besök deras hemsida och läs mer om Rya Krog på: http://rya.nu/?page_id=569

Här nedan är en länk till resultatlistan:

http://www.golf.se/tavling/nordeatour/tavlingar/resultat-kval/#/competition/909480/leaderboard

Nästa vecka spelar jag alltså min sista tävling för året, som är ett Nordic golf Leauge kval där jag tävlar om en kategori inför nästa år på touren. Ni kan gärna följa mig via denna länk : http://eccotour.org/nordicgolfleague/qschoollive/#/competition/868515/info

Eller gå in på min hemsida www.victortarnstrom.com där jag lägger upp bilder under tävlingen.

Jag vill avsluta med att säga Tack till er som sponsrat mig under året så att jag haft råd att kunna vara ute och tävla. Min plan för nästa år är att spela och utvecklas på Nordic golf Leauge som innefattas av Nordea Tour (Sverige), Ecco Tour (Danmark) och tävlingar i Norge, Finland och Tyskland.

Mitt mål är att ta mig ut på Europatouren de närmsta 5 åren. För att lyckas med det behöver jag placera mig topp 5 på NGL Order of Merit för att då få full kategori på Challenge Tour som är undertouren till Europa. På CT är det topp 15 som får full kategori på ET.

Den andra vägen är att spela Europatour-kvalet som spelas under hösten och som innefattas av 3 kval-steg. I slutändan är det 25 spelare som får ET kortet. Min plan är att spela detta under nästa år.

Jag hoppas att ni vill fortsätta stötta mig under nästa år och bidra till min satsning mot touren de kommande åren.