Hej!

Golfsäsongen börjar att närma sig även fast det varmare vårvädret inte gjort det riktigt än. Jag hoppas ni haft en fin vinter med resor och andra roliga saker. Stort tack till er som haft möjlighet att fortsätta stötta min satsning under detta år!

Min försäsongsträning har gått mycket bra, varit utvecklande och jag känner mig redo & motiverad inför årets tävlingssäsong. Har tränat på gymmet regelbundet och spelets olika delar (slag, närspel & puttning) på Golflounge, hemma och på Ullna Indoor. Förra veckan, två dagar av ”värme” kunde jag slå bollar ute och träna bunkerslag!

Utöver min egen träning så har jag fortsatt att arbeta under helger med Södermanlands bästa golfungdomar, i åldern 13-19 år. Varit roligt och passande för mig att göra så här års & kombinerat med att lära dem och förhoppningsvis inspirera deras golfvilja och tävlande framåt!

Min första tävling spelas den 14-15 april på Abbekås Golfklubb (Future series.)
Ser fram emot det och avresa för träning och spel sker en vecka innan. Efter det spelar jag tävlingar den 28 april på Mosjö Golfklubb (Ligma tour) och den 3-5 maj på Trummenäs Golfklubb (Moregolf Mastercard tour/Nordic Golf League.)

Mitt mål är att, på än tuffare banor, åtminstone ha en snittscore på ett under par. Det slutgiltiga målet är att placera mig topp 5 på totalrankingen på Nordic Golf League efter färdigspelad säsong.Det skulle innebära spelrättighet på Challenge tour (nästa tournivå) år 2024. Ytterligare en väg mot högre tourer är genom DP World tour kvalet (3 steg) som spelas under hösten varje år.

Sist men inte minst, inbjudan till en Victors Vänner dag skickas ut under sommaren.

Vi ses och hörs! 😀

Bästa hälsningar

Victor Tärnström