Hej!

Nu är tävlingssäsongen för 2015 över. Det har varit ett år med mycket hård träning och kontinuerligt tävlande. I början av juli tog jag klivet över från amatör till proffs och årets stora mål var att ta mig in på Europatouren genom att spela kvalet under oktober, mitt kval spelades i Italien på Bogogno golf club, min score blev 75-70-73-79. Dessvärre gick det inte vägen i år vilket var en besvikelse. Men med denna erfarenhet rikare ökar mina förutsättningar för ett lyckat kval under nästa år.

Mina bästa placeringar under året var en 3:e och 4:e plats på Nordea Future Series och en 3:e placering i JSM Slag. Jag har även en 17:e placering på Nordic Golf League som spelades i Danmark. Jag har under året klarat 5 av 7 kvalgränser på Nordic Golf League. Här är en länk till mina resultat på golfdata.se

Just nu är det en lugnare träningsperiod där fokus mest ligger på att återhämta mig och stabilisera upp mig i gymmet. Men ett golfpass här och där blir dock av då jag vet vad jag behöver förbättra i mitt golfspel. Jag kommer att tillbringa en del av min träning under vintern på JS Golf, där ni i VICTORS VÄNNER är inbjudna till en nätverksträff.

Stort tack till er!

Ni har gett mig en fortsatt möjlighet att finansiera min golfsatsning för nästa säsong och det är jag ytterst tacksam för! Ni i mitt sponsorteam, VICTORS VÄNNER, kommer under den kommande säsongen bli inbjudna på flera träffar, som ni läst i VV broschyren. Ni kommer även kunna läsa mer om detta under fliken Sponsorer på min hemsida som inom kort är klar att lansera.

Jag blickar framåt!
Även fast jag inte kommer att spela på Europatouren nästa år, så ser jag positivt på framtiden. Jag kommer att spela liknande tävlingar som jag gjort hittills under kommande säsong och träna stenhårt för att ta mitt spel till nästa nivå. Jag hoppas på ett lyckosamt 2016 med många topp placeringar.