alcadeisa-golf-clubHej!

Nu har vinterträningen börjat i Spainen och imorgon är det dags för min första tävling på Gecko Tour. Ska bli spännande och jag är förhoppningsfull. Jag bor och tränar på Alcadeisa Golf Club som består utav två stycken banor med utsikt över havet och Gibraltar. Lite fräckt att vakna upp till varje morgon. Det är bra träningmöjligheter och kul att matcha mot de andra proffsen som också är nere.
Mina 11 träningsdagar jag tillbringat här i Spanien har bestått utav heldagar av träning och spel. Banorna är väldigt kuperade så ett par energikrävande promenader har det blivit.

Idag var grabbarna jag bor med iväg och spelade in Atalaya Golf Club som ligger ca 40 minuter från där vi bor. Spelet har känts bra totalt sätt över mina dagar här i Spanien och jag hoppas att jag kan forsätta så under morgondagen och framåt. Mitt mål med Gecko tour är att komma i så bra tävlingsform som möjligt till Nordic golf Leauge tävlingarna.

Jag kommer spela fyra stycken Gecko Tour tävlingar fyra veckor irad inför Nordea Tour Winter Series och Ecco Tour Winter Series som båda ingår i Nordic Golf League. Mitt mål för säsongen är att placera mig så högt upp som möjligt på Nordic Golf League Order of Merit. Topp 5 får full kategori på Challenge Tour under 2017.