Hej!

Mina 10 tävling och tränings veckor i Spanien är nu slut. Min resa avslutades på ett bra sätt med en 8e placering under Gecko tour finalen som spelades på La Canada Golf club
21-22 mars. Innan dess spelade jag Nordic Golf Leauge Winter Series på Lumine Golf Club och PGA Catalunya. Mitt spel i de tävlingarna var knackigt och resulterade i MC, vilket jag inte är nöjd med.

Planen var från början att resa hem till Sverige direkt efter Nordic golf Leauge Winter Series men efter att jag hamnat topp 30 på Gecko tour rankingen så kände jag mig sugen på att spela Gecko tour finalen. Tävlingen spelades dagen efter mina tävligar uppe i Barcelona.
Så att leva tourlivet med att boka snabba flygbiljetter och resa tvärs över landet med kort varsel fick jag verkligen testa på då. Dessutom var det flygstrejk i Frankrike den kvällen som orsakade förseningar, så det blev bara 3-4 timmars sömn för mig den natten, men det gick ju bra ändå!

Under en vecka kommer jag nu vila och tillbringa tid på gymmet. Det ska bli skönt att vara hemma lite och tänka på annat än golf! För att den 3e april redan åker jag på en tränings vecka till Alicante för att slipa formen. Innan det kommer jag genomföra en Victor Vänner träff den 1a april på JS Golf i Södertälje. Ser fram emot att träffa er då!

Mina nästa tävlingar är på Nordea Future Series som spelas nere i skåne 19-20 och
22-23 april. Följ mig gärna då på www.nordeatour.se. Hela tävlingsprogrammet finns på min hemsida www.victortarnstrom.com.

Ska bli kul att forsätta min tävlingssäsong hemma i Sverige och även fast jag inte är helnöjd med mina resultat utomlands så hittade jag något väldigt positivt i mitt spel under Gecko tour finalen. Jag hoppas jag kan fortsätta att förbättra mitt spel och utveckla min positiva känsla tills det är dags att tävla igen.