infor-tavlingHej!

Tävlingssäsongen i Sverige har börjat. Min första tävling blev på Oakely tour på Mosjö Golfklubb där jag slutade på en delad 10e plats. Tävlingen spelades över 36 hål på en dag. Jag spelade bra första varvet och låg 5 men tappade sista varvet. Vädret var kallt och på inspelsdagen snöade det! Så träningen fick jag tillbringa till stor del inomhus på golfklubben där de hade en bra inomhushall.

Tidigare under april var jag i Alicante på träningsläger där min tränare, pappa Johan, var med och hjälpe mig. Det kändes väldigt bra efter den träningsveckan och jag var väldigt motiverad att träna vidare på de områden vi jobbat på i Alicante. Så under 2 veckor fram till min tävling tränade jag mycket på detta.

Jag har också kört på en hårdare månad av fysträning, vilket varit bra. Under mina tidigare tävlingsveckor i år så har de varit svårare att hålla igång en hård fys. Generellt sätt är de ju svårare att hålla igång fysen på hög nivå under tävlingsveckor eftersom man ska presetera golf på topp. Men nu är jag fullt fysiskt förberedd för resten av säsongen så träningsverk kommer jag inte känna av.

Min nästa tävling blir i maj, mest troligt Nordea Masters kvalet 16 maj på Hills Golfklubb. Tävlingen spelas bara över 18 hål, så en bra runda krävs. Men det är som alltid ett slag i taget, en låg runda kan man inte kräva fram. Håll förväntingarna låga så brukar resultatet bli ganska så bra!

Min träning gör jag mest på Stockholms Golfklubb, där jag är medlem, och har mest av mina tränings/spel kompisar. Ni kan även träffa mig på Vidbynäs och Arninge Golfklubb ibland om ni har vägarna förbi.

Till sist vill jag informera er om att nästa Victors Vänner träff kommer arrangeras den 31 maj på Stockholms Golfklubb, där jag bjuder på fritt spel, en clinic på rangen och lunch.
Mer information om det får ni på separat inbjudan.