gecko-leaderboardHej!

Tävlingssäsongen har börjat och jag har nu spelat fyra tävlingar på Gecko Tour i Spanien.
Det har varit kul att börja tävla igen och att känna på tävlingssituationer på riktigt. Tävlingarna har spelats på en del bra banor med bra layout och skick men även några mindre bra där det gäller att ha en extra tydlig spelstrategi.
Resultaten har varit följande: MC, 4e placering, MC och delad 19e.

Spelet har varit lite upp och ned under mina tävlingsveckor men att spela vecka till vecka har gjort det tydligt för mig vad som behövs förbättras på kort sikt för att prestera så bra som möjligt just nu. Det har varit inspirerande!
Vill också lägga till att jag har fått spela i samma boll som Mark Tullo som är en före detta europatourspelare. Var kul att spela med honom. Det har dessutom spelat flera Challenge och europatourspelare i tävlingarna jag ställt upp i.
Även bra förberedelse tävlingar för dem som för mig inför kommande säsong på respektive tour.

Nästa steg blir att åka vidare till Lumine Golf Club söder om Barcelona där jag ska spela Nordea Tour Winter Series i 2 veckor som är de första Nordic Golf Leauge tävlingarna för året. I mitten av Mars bär det sedan av till PGA Catalunya norr om Barcelona, Ecco Tour Winter Series som också är 2 stycken tävlingar på Nordic Golf League. PGA Cataluya är den banan där Europatourkvalet steg 3 avgjordes år 2015.

Därefter det så kommer jag resa hem till Sverige igen och ladda upp inför nästa tävling i Tyskland på Green Eagle Golf Club 27-29 april. Men innan dess kommer jag också arrangera en Victor Vänner träff på JS Golf fredagen den 1 april kl. 16.00 – 19.00, så boka den eftermiddagen i kalendern redan nu, så ses vi då!

Sist men inte minst vädret! Vanligtvis brukar det blåsa mycket på Lumine så här års men det har jag blivit van vid här nere på solkusten där det har varit allt från 20 grader och sol till betydligt kallare med upp emot 20 m/s. Så mössan o vind slagen kan komma till användning igen.