nordea-tourHej!

Nordea Tour tävlingarna har dragit igång i Sverige. På Fjällbacka Golfklubb gick den första och den senaste på Trummenäs Golfklubb. Jag har tyvärr missat cutten i båda med bara ett fåtal slag. Spelet har stundtals varit bra men inte hållit i sig hela rundor.
Det har känts surt men det är bara att bita ihop och träna vidare på det jag behöver förbättra.
Jag har också spelat en pro am på Bro Hof som var en härlig upplevelse. Banan var i toppskick nu inför Nordea Masters.

I nuläget vet jag att mitt spel måste förbättras så att jag kan hamna i toppen av resultatlistan. Jag kommer fortsätta att träna och tävla vecka efter vecka med en bra plan. Jag är övertygad om att mitt spel kommer förbättras dit jag vill. Viktigt att ha tålamod bara och utnyttja varje träning och tävling till mitt bästa. Tro på mig själv och det jag gör.

Härnäst kommer jag att spela Toshälla Swerob minitour och kort därefter Nordea Tour på Österlen. Det är två längre banor, vilket jag ser som positivt då jag kan träna mycket drives under tävlingssituationer.
Det ska bli kul att spela vidare och jag hoppas att resultaten visar sig snart för mig.
Ni kan följa mig som vanligt via www.nordeatour.se