Hej och Gott nytt år!

Jag hoppas att året som gått varit på topp och att saker och ting fortsätter att rulla på som vi vill under 2017!

Själv har jag laddat upp för mina tävlingar i februari. Träningsmängden har ökat succesivt under december och det känns bra. Jag fokuserade också på fysträningen och var noga med att behålla min goda rörlighet. Firade jul tillsammans med familjen och har i övrigt varit i hemma området och laddat upp batterierna.

Jag ser fram emot träningen i januari där fokus kommer att ligga på mer spel-lik träning.Har under december lagt mest fokus på fulla slag och wedgar så kommer utöka träningsmängden så att jag förbättrar mitt närspel och min puttning också. Men spel-lik träning handlar alltid om att ha ett mål och att försök slå så nära som möjligt samtidigt som man gör sin rutin, både fysiskt och mentalt.

Alternativen blir att spela inomhus, sätta upp olika längder att träffa i rätt riktning, träna flera bollflykter, wedge-distanser och övningar med poäng/score så att man får känna på nervositet. Puttning handlar ju som alltid om sikte, bollstart, längdkänsla och greenläsning. Så de delarna tränar jag alltid på men där krävs ibland även övningar med poäng/score så att det blir tävlingslikt.

Chippar går att träna inomhus men är då från matta och med samma greenhastighet och hårdhet. Bunkerslag är väldigt begränsat. Så det jag kommer fokusera på under mina inspelsdagar är hur gräset är, vind, bunkrar, hårdheten och hastigheten på greenerna. Ska bli kul att komma ut och spela igen!

Tack återigen till er som valt att stödja mig under 2017! Hoppas att fler vill sponsra mig så besök gärna min hemsida www.victortarnstrom.com