Hej!

Januari har passerat och vi är nu inne i mitten av februari. Förra veckan var jag och min tränare, pappa Johan, nere i Spanien (Lumine) och lirade en PGA Europa tävling tillsammans. Spelformen var bästboll över 3 rundor. Vi lyckades inte att få spela alla dagarna, då cutten blev på -3 och vi sköt -1. Lite missnöjda var vi men målet med veckan var att känna på spelet under tävlingssituation.

Så överlag är jag nöjd med min vecka. Har lite småsaker att förbättra inför min tävling den 25 februari som spelas på samma bana. Det jag behöver jobba på är vindslagen och mina puttar. Kommer tillbringa kommande vecka på JS Golf och puttmattan hemma i huset.

Tävlingen heter Swedish Winter Series som är en av de första tävlingarna för året på Nordic golf League (25-27 feb & 2-4 mars). Jag kommer lägga ut en resultatlänk på hemsidan under tävlingskalender som ni gärna får kika in på. Målet med tävlingen är ju självklart att prestera så bra resultat jag kan (som alltid) men fokus kommer ligga på att ta en dag i taget och göra så bra jag kan utan att sätta onödig press på mig själv. Då blir det roligare att spela och det brukar oftast leda till bra saker :).

Efter dessa två tävlingsveckor är det lugnt i tävlingsprogrammet fram till och med i mitten av april. Men innan tävlingarna i Sverige drar igång så kommer jag åka till Spanien, Olivia nova, v13 och träna i två veckor samtidigt som jag kommer hjälpa till som tränare under min pappas golfresor.

Jag ser fram emot en spännande vår och kommande tävlingar på Nordic golf League.