Hej!

Våren är här och banorna i Sverige öppnar snart. Jag har under två veckor varit i Spanien på Oliva Nova Golf Resort och tränat, spelat och jobbat som tränare på pappas golfresor. Två grymma veckor med bra väder, bra hotell och en kul, utmanande bana.

Flera av mina nuvarande sponsorer var med på resorna Madelene och Lars-Åke Månsson på Månsbro Fastigheter, Gun och Lars Mattsson Stål & Brandteknik, Anette och Roland Andersson på Skandinaviska Gasprodukter. Det var jättekul att kunna få ge tillbaka med mina kunskaper, ge tips och råd på banan och visa min tacksamhet för deras stöd! Nya resor är på gång, både 5*****Costa Navarino i Grekland och nya resemål i Spanien/Portugal planeras. Så häng med även du nästa gång.

Mitt golfspel börjar kännas bra igen och jag känner mig laddad inför säsongsstarten i Sverige. Jag kommer börja med att spela två tävlingar på Future Series i Skåne, som är undertouren till Nordic Golf League. Dessa kommer bli två bra uppvärmnings-tävlingar inför min första tävling på NGL i Danmark 3-5 maj. Mitt mål för säsongen är att spela stabilt och vara i toppen på NGL. Jag planerar att spela Europatour kvalet i höst men först och främst är det fokus på att komma in med högt självförtroende till NGL-starten i maj.

Jag och mitt nätverk kommer arrangera en Victor Vänners träff fredagen den 9 juni Stockholms Golfklubb där vi kommer spela under förmiddagen och sedan äta lunch tillsammans. Boka in detta datum och jag hoppas att ni har möjlighet att komma!