Hej!

Nordic golf Leagues första tävlingar för året har avgjorts. Jag spelade Swedish Winter Series på Lumine i Spanien som bestod utav två stycken tävlingar. Jag missade tyvärr cutten i båda tävlingarna. Under första tävlingen var spelet inte på tillräckligt hög nivå men i andra tävlingen började jag med en – 3 runda, 68 slag och spelet var väldigt stabilt! Andra varvet spelade jag bra men gjorde tyvärr ett par misstag mot slutet som kostade för mycket vilket resulterade i en + 4 runda, 76 slag. Cutten gick på – 1.

Jag tar med mig ett par saker som jag behöver jobba vidare på och arbeta hårt med. Jag gjorde många bra saker under dessa tävlingar men behöver få bort misstagen och fokusera på den positiva känslan jag hade under – 3 rundan. Kan jag träna med den positiva känslan nu framöver så känner jag på mig att mitt självförtroende kommer vara där det ska vara för att prestera topp-golf. Mina nästa tävlingar spelas den 21-22 och 25-26 april i Skåne.

Nu har jag 10 dagars träning framför mig på gymmet och JS Golf innan jag åker ner till Olivianova i Spanien för två veckors golfresor, där jag kommer arbeta som tränare och samtidigt få möjligheten att spela och träna. Ska bli kul och jag ser framemot två roliga veckor!

Avslutningsvis, vill jag tacka mitt sponsornätverk och ett extra tack till mina nya sponsorer CENEM International AB och ICA Nykvarn Go&Gla. Väldigt tacksam att ni vill stötta mig under 2017 års säsong!

Jag hoppas att fler vill sponsra mig och vara med på min resa Mot touren!