Tack till er alla som stöttat mig med ett bidrag för min placering i Abbekås Open!

Jag hade som mål att ha positiva tankar på så många slag jag kunde under tävlingen på Tomelilla Golfklubb. Jag lyckades sådär med det och jag tycker att jag kan vara tuffare mentalt för att spela till min potential. Under mitt första varv då vinden var hård var jag dock nöjd med mitt tillstånd. Jag spelade smart och placerade bollen väl på fairway och på de ondulerade greenerna.  Då jag hade starttid en till två timmar senare än ledaren dag 1, fick jag ta del mer av blåsten. Jag låg delad 12a efter första varvet och såg min chans att avancera uppåt under dag 2. Dessvärre vågade jag inte spela ut på det sätt jag vill göra. Min slutplacering blev en delad 10e plats med scorerna: 75 (+2) och 73 (par).

Jag är säker på att till nästa tävling så kommer jag se möjligheter, inte konsekvenser, utan ha positiva bilder inför varje slag och putt.

Nästa tävling är på Ecco Tour (Nordic golf League) och spelas 3-5 maj i Danmark.