Hej!

Tävlingssäsongen har börjat och schemat är fullspäckat.

Under den senaste månaden har jag varit i Spanien och spelat två tävlingar i Skåne på future series. Från fantastiskt bra väder utomlands till kalla hårda vindar i Sverige har jag fått träna mycket på mitt vindspel, vilket är nyttigt för resterande delen av säsongen. Formen i Spanien kändes god och jag lyckades hyggligt behålla formen vilket resulterade i en delad 19e och 10e plats. Det tycker jag var helt okej men mitt mål är att vara i toppen på Nordic golf League under året och då krävs det att jag tänker positivt under hela rundor. Jag är övertygad om att det kommer leda till fler bättre slag och lägre scorer för mig.

Just nu spelar jag min första tävling i Danmark för året på NGL. Efter första dagens spel i blåsten på +3 ligger jag på en delad 22a plats. Imorgon är mitt mål att klättra mot toppen! Banan vi spelar på heter Römö Links och ligger näst intill så långt sydväst i Danmark man kan komma. En lång bilresa på 10 timmar tog det från Stockholm tills vi kom hit. Ett härligt ställe med bra gym och fint Spa som gör vistelsen lite goare!

Mina nästkommande tävlingar är: Nordea Masters kvalet, Swedish golf tour Fjällbacka Open och PGA Star Championship (NGL).Den 9e juni är nästa Victors Vänner träff på Stockholms Golfklubb. Boka gärna av den förmiddagen så ses vi där!

Gå även in på min hemsida www.victortarnstrom.com och se hur ni kan följa livescoring för mina tävlingar. Ni kan efter tävlingarna läsa mina kommentarer om vad som gick bra och mindre bra för respektive tävling under den nya fliken Tävlingsresultat.

Under nästa vecka kommer jag ha tävlingsledigt och tränar på Stockholms Golfklubb, Åda G&CC och Vidbynäs. Kommer också tillbringa tid på gymmet för att vässa fysiken inför 2 veckors tävlingar.

 

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström