Jag har under dagen spelat Nordea Masters kvalet på Barsebäck. Jag sköt 71 slag (-2) vilket är en bra score men räckte tyvärr inte hela vägen för topp 3. De 3 bästa får ett wildcard in i Europatourtävlingen på Barsebäck 1-4 juni. Jag slutade på en delad 7e plats. Vädret var kanonbra till skillnad från mina tidigare tävlingar. Härligt att få spela i sol och mindre vind. Jag var idag -4 efter 13 spelade hål men hade missflyt sista hålen och tappade slag.

Men så är golf och det är bara att spela ännu bättre i min nästa tävling på Fjällbacka golfklubb 18-20 maj. Mitt mål där är att placera mig åtminstone topp 10 som skulle ge mig en spelplats i Swedish golf tour tävlingen på PGA National, veckan efter Fjällbacka Open.

Jag ser fram emot kommande tävling på Fjällbacka och med fortsatt positivt tänkande och att våga spela för att vinna tror jag kommer leda till ett bra resultat.