Några av er kanske följde livescoring under min senaste tävling på Fjällbacka Golfklubb där jag tyvärr missade cutten med 3 slag. Mitt spel var inte på topp under de 2 tävlingsdagarna då jags sköt scorerna +1 och +3. Jag gjorde ett antal stora missar som gav mig tråkiga pliktslag. Men men, så kan det gå ibland och det är bara att ladda om och träna på de saker jag behöver förbättra.Har efter tävlingen spelat 18 hål på Stockholm golfklubb och tränat med pappa Johan och det kändes mycket bra det vi tränade på. Har idag varit ute på Vidbynäs i några timmar och filat på finesserna. Varit väldigt behagligt i det varma sköna vädret! 🙂

Min nästa tävling är Swerob Toshälla Open den 3-4 juni. Följa mig gärna via min hemsida www.victortarnstrom.com . Blir nu några dagars ledighet och träning för att vara i god form tills nästa tävling börjar. Ser fram emot det och jag tror att mina saker jag tränat på senaste dagarna kommer vara i närheten där jag vill ha dem för att prestera mitt bästa spel om ca 2 veckor.

Vinnare av utlottningen för Nordea Masters kvalet vill jag gratulera Mia Johansson, Charlie Hallin och Anita Roxström. Priserna levereras till er.

Bästa Hälsningar

Victor