Första tävlingen i Danmark på Nordic golf League för året är avklarad. Jag slutade efter tre dagars spel på en delad 14e plats, efter att ha skjutit en – 2 runda (70 slag) och avancerat på leaderboarden under finaldagen.

Vädret var ordentligt blåsigt under de två första dagarna, runt 15 m/s. Finaldagen avtog vinden lite grann och gjorde banan mer lättspelat, vilket jag tog vara på.Mitt spel har varit okej under veckan men inte känts 100%. Jag hade tufft i den hårda vinden men behärskade vingslagen bättre ju längre tävlingen gick. Jag spelade smart och kämpade vilket jag tror var den stora anledningen till en hyffsad placering.

Med ännu bättre slag och puttar kan jag placera mig bättre i nästa tävling som kommer vara Nordea Masters kvalet på Barsebäck den 15e maj (18 hål), där mitt mål är att skjuta en låg score som kan placera mig topp 3, för att få en spelplats i Europatourtävlingen Nordea Masters 1-4 juni. Det är vad jag har siktet på härnäst!

Tätt följt av det kommer jag spela Fjällbacka Open (NGL) den 18-20 maj. Ska bli kul och jag ser fram emot kommande veckor. 🙂