Hej!

Sommaren är här och det har varit några riktigt varma dagar redan under maj.
Tre stycken tävlingar har jag hunnit spela denna månad. Den första utav dem spelades i Danmark på Römö Golfklubb den 3-5 maj, där jag placerade mig på en delad 14e plats. Var mycket blåst under tävlingsdagarna men jag lyckades pilla i 70 slag (-2) sista dagen och avancerade. Härligt med en hygglig placering som tog mig upp på Nordic golf League rankingen.

Ungefär en vecka senare var det dags att spela Nordea Masters kvalet (15e maj) där mitt mål var att placera mig topp 3 för att kvala in i europatour tävlingen på Barsebäck som spelas nu i veckan. Jag slutade på en delad 7e plats och spelade bra 18 hål som kvalet spelades över. Jag sköt 70 slag (-2) och var ett slag från särspel om 3e platsen. Det var synd att det inte räckte hela vägen men så är det ibland och det är bara att spela bättre nästa gång.

Tätt följt av tävlingen på Barsebäck så spelade jag Fjällbacka Open, 18-20 maj, på Swedish golf tour som ingår i Nordic golf League. Tyvärr hade jag inte mina bästa av dagar och missade tyvärr cutten med 3 slag. Cutten gick på +1 över två dagars spel.
Det var inget jag var nöjd med så det var raka vägen hem med en veckas träning, där jag mestadels befunnit mig ute på Vidbynäs men även på Stockholms Golfklubb.

Spelet känns bra nu och jag har siktet inställt på min nästa tävling nu i helgen på Torshälla golfklubb (3-4 juni). Detta är en future series tävling och är nivån under min huvudtour (NGL). Ett bra tillfälle att gå ut och jobba på mina processer som jag jobbar långsiktigt med. Men det är även ett bra tillfälle att placera mig i toppen för att spela till mig en bra katergori på Swedish golf tour resten av säsongen (efter 1 juli). Så det finns flera bra syften med denna tävling och jag ser fram emot att vara på tävlingsarenan snart igen.J

Den 9e juni har jag en Victors Vänner dag på Stockholms Golfklubb. Flera har anmält sig men det finns möjlighet för ännu flera. Så boka gärna in den dagen så ses vi då!
Jag har också under veckan som gått levererat ut de nya Footjoy pikérna med den coola Victors Vänner loggan. Alla som är med i mitt Victors Vänner-nätverk kommer få en sådan piké och ha gärna på er den under dagen på Stockholms Golfklubb den 9e juni.

 

Bästa hälsningar
Victor Tärnström