Torshälla Swerob Open är nyligen färdigspelat och jag slutade på en delad 17e plats med scorerna + 1 och – 1. Okej scorer men ingen direkt vind att tala om så resultaten var låga. Lite besviken att jag inte spelade tillräckligt stabilt för att slåss om segern. Jag spelade stundtals riktigt bra men hade några minde bra delar också som gjorde att jag inte fick något riktigt flow i spelet. Men men det är bara att se framåt och fokusera på det jag kan påverka.

Nu i veckan kommer jag träna, spela och ladda upp i gymmet inför min nästa tävlings-roadtrip, som börjar med Tinderbox Charity på Ecco touren i Danmark och följs av Borre Open i Norge på Swedish golf tour. Båda tävlingarna ingår i Nordic golf League och jag har målet inställt på att mitt spel ska vara stabilt som förhoppningsvis kan leda till topplaceringar. Tävlingarna spelas den 14-16 juni och 20-22 juni. Följ mig gärna på livescoring, vilket ni kan göra via min hemsida www.victortarnstrom.com under fliken tävlingskalender.

Ha det bäst så ses vi!

 

Med vänliga hälsningar

Victor Tärnström