Hej!
Min road-tripp i Danmark och Norge är över. 
Den började inte så värst bra men avslutades nästan på topp!
I Danmark, 14-16 juni, där jag spelade på Ecco touren missade jag tyvärr cutten. 
Men några dagar senare var det dags för nästa tävling i Norge som spelades 20-22 juni på Swedish golf tour. Jag lyckades bland annat att under varv två skjuta min lägsta score för säsongen (-6) som avancerade mig upp på leaderboarden. Jag slutade på en delad 9e plats i tävlingen och är nöjd med min prestation. Jag var endast 3 slag ifrån första plats och det kändes härligt att få spela ett spännande finalvarv.
Jag ser fram emot kommande tävlingar och vill gärna smaka på en vinst inom snar framtid!
Nästa tävling blir British Open kvalet steg 1, den 26 juli och sedan Lannalodge Open på Swedish golf tour (Nordic golf League) den 6-8 juli.