Hej!

Mycket har hänt under den senaste månaden. Jag har spelat fyra tävlingar, tränat för fullt och haft en Victors Vänner träff på Stockholms Golfklubb som flera utav er var med på. Vi spelade 9 hål under förmiddagen, åt lunch tillsammans och avslutade med en liten prisutdelning. Härlig dag och mycket uppskattat. Jag hoppas att vi kan göra fler av dessa dagar!

Min första tävling under juni spelades på Torshälla Golfklubb (future series), där jag placerade mig på en delad 17e plats med scorerna +1 och – 1. Jag hade hoppats på bättre spel men ingen dålig prestation. Tävling två spelade jag i Danmark och det gick inte så bra, MC. Men veckan efter i Norge var det dags för nästa tävling och då presterade jag bland det bästa under hela säsongen. Jag puttade väldigt bra och lyckades under varv två skjuta (– 6), vilket var årets bästa runda. Till sist så slutade jag på en delad 9e plats endast tre slag ifrån särspel. Den fjärde tävlingen var British Open kvalet som jag spelade på Sandy Lodge golf club, Watford, England. Hade tyvärr inte en av mina bästa dagar och sköt 72 slag (+2) som placerade mig på en delad 20e plats. Topp 8 gick vidare till steg 2 på scorerna -1, – 2 och – 3.

Dagen efter British Open kvalet och sista utflygning från Heathrow kvällen innan så spelade jag även Audis golftävling på Vidbynäs. En kul dag med greensome-format där vi lyckades sluta på 3e plats. 😉

Senaste veckan har jag tillbringat ett pass per dag i gymmet och förbättrat det som varit mindre bra. Ser fram emot nästa tävling på Lannalodge, 6-8 juli, och med fortsatt positivt tänkande tror jag på ett bra resultat. Men innan dess ska jag förbi Frösåker G&CC på ett kortare träningsläger med elitlaget från SGK för att teambuilda inför klubblags-SM som avgörs på Barsebäck den 18-22 juli. Ett par roliga veckor framför mig med mycket resande men även lite tid på hemmaplan.

Kom gärna och titta då jag spelar tävling på Stockholms Golfklubb 13-14 juli, Chrysantemumbålen (future series).