Hej!

 

Hoppas läget är bra med er!

Tävlingarna spelas frekvent och jag har nyligen spelat färdigt Lannalodge Open (NGL) på en av Sveriges bästa anläggningar, tycker jag. Det var första gången jag var där och jag blev glatt överraskad. Boende, restaurang, gym och bana i högsta kvalité samlat i ett. En mycket bra kombination för att på bästa sätt kunna fokusera på golfen.

Jag slutade på en delad 4e plats i tävlingen, vilket jag är mycket nöjd med men nästa gång siktar jag högre då jag förhoppningsvis spelar ännu bättre. Får väl ta och säga att detta var en av mina mest intressanta prestationer under säsongen (lite likt min tävling i Norge då jag slutade delad 9 då jag också hade en mindre bra start.) Men denna gång under runda ett, var jag + 5 efter endast fyra spelade hål (troligtvis placerad i bottenskiktet på leaderboarden vid den tidpunkten) men lyckades vända mitt tillstånd och kom in på 71 slag (+1), vilket höll mig kvar i tävlingen inför runda två då jag sköt 70 slag (par). Så efter 2 dagars spel låg jag på en delad 21a plats och hade alla möjligheter att avancera under finaldagen. Läs om min sista runda under Lannalodge Open via denna länk: http://www.swedishgolftour.se/2017/07/ahokas-drog-langsta-straet/

Utlottning av priser till er för Lannalodge Open meddelas under slutet av kommande vecka!

 

Nedan är en länk till resultatlistan:

http://www.swedishgolftour.se/resultat/#/competition/993185/results

 

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström