Hej!

Här kommer en tävlingssummering från senaste tävlingen på Söderby Golfklubb (28-30 sep).

Efter 3 dagars spel i härligt höstväder så placerade jag mig på en delad 13e plats. Tävlingen ingick i Swedish golf tour (NGL) och var den andra slutspelstävlingen av fyra.

Jag är nöjd med mitt spel och hyffsat nöjd med resultatet. Min förhoppning var att spela riktigt bra, det vill säga placera mig ensam 2a eller vinna tävlingen för att avancera mig till tourfinalen. Trots att jag inte lyckades med så pass bra spel, så är jag nöjd med 3 st stabila ronder (minus 8 totalt).

Det känns bra nu när jag reser vidare till Italien för att spela Europatourkvalet som är ett av mina större mål för säsongen. Målet är att avancera mig vidare till steg 2 och steg 3, och där placera mig topp 25, som spelas i november. För att lyckas med det behöver jag följa min spelplan och vara i nuet hela tiden.

Tävlingen (steg 1) spelas på en fin bana strax norr om Milano, Bogongo Golf Club. Lyckligtvis så har jag spelat denna bana förut då jag spelade ET-kvalet år 2015. Så jag känner till området och banan väl.

Ska bli kul att uppleva detta igen och ta mig an denna utmaning som börjar på tisdag-fredag (3-6 oktober). Följ mig gärna via min hemsida www.victortarnstrom.com där jag lagt ut en resultatlänk under fliken Tävlingskalender.

 

Bästa Hälsningar

Victor