Hej!

Hösten är här och finaltävlingarna börjar närma sig för säsongen.
Under augusti och september har jag spelat 4 stycken tävlingar på Nordic golf League. Två utav dem i Sverige, en i Finland och en i Danmark. Tyvärr har inte spelet varit på plats men i Danmark klarade jag åtminstone cutten och fick spela finaldagen. Denna tävling var en blöt historia med regn konstant i flera dagar, vilket resulterade i spelavbrott och en förkortad finalrunda till endast 15 hål.

De senaste två veckorna har jag tränat för att komma i form inför den andra slutspels – tävlingen på NGL, GolfUppsala Open på Söderby Golfklubb som börjar imorgon. På söndag reser jag till Italien för att spela Europatourkvalet steg 1 på Bogongo golf Club (3-6 okt).

Så nu har jag två stycken tävlingar att se fram emot och förhoppningsvis kan jag spela riktigt bra på Söderby som då kan ge mig en spelplats i tourfinalen på Kristianstad GK i mitten av oktober. Med positivt tänkande och bra spel i Italien så har jag målsättningen att placera mig topp 25 som då tar mig vidare till steg 2 på europatourkvalet.

Det kommer krävas en hög nivå av mig under hösten och liknande spel som jag presterade i mitten av sommaren då jag placerade mig i toppen på Nordic golf League tävlingarna.
Jag tror att jag kan göra det och imorgon börjar det!

Följ mig gärna via www.nordicgolfleague.com och under nästa vecka i Italien via denna länk: http://www.europeantour.com/europeantour/qualifying/tournament/index.html

 

Bästa Hälsningar

Victor