Hej!

Tävling!

Nu är tävlingarna i Sverige slut för i år och det har varit min bästa säsong hitintills. Jag har lyckats klättra en del på NGLs rankinglista och presterat en högre högstanivå än förra året, vilket är mycket positivt inför 2018.

Min sista tävling på Nordic Golf League var positiv som jag slutade på en delad 13:e plats i med scoren -8 under par. Under förra veckan spelade jag Europatourkvalet i Italien. Jag placerade mig tyvärr inte i topp 21 (-7) som krävdes för att ta sig vidare till steg 2. Vinnaren sköt (-16), vilket var en mycket imponerande score. Alltid tråkigt att missa kvalgränsen men så blev det denna gång och jag blickar vidare!

Just nu!

håller jag på och utvärderar säsongen som gått och jobbar tillsammans med mitt nätverk fram en utvecklingsplan inför 2018.
Planen innehåller flera olika områden som fysiskt, tekniskt, mentalt men också socialt och strategiskt. Vi jobbar med alla dessa områden för att få helheten att bli bättre och att det leder till att jag kan prestera som bäst.

Mitt nätverk

består av (pappa) Johan som har ett övergripande ansvar och hjälper mig att hålla ihop saker o ting. Han är även min Coach och tekniktränare.
KG Nissén hjälper mig med den fysiska biten och inom ett par veckor så träffas vi och uppdaterar mitt fysprogram samt gör tester på styrka, stabilitet och flexibilitet mm.
Nytt inför hösten är att jag får in Jonnie Eriksson (SwGT) som stöd på den mentala biten. Jonnie har under många år arbetat med pojk och herrlandslaget och var min coach under gymnasietiden samt under alla mina uppdrag i landslaget.

En annan viktigt pusselbit är självklart ni, alla mina sponsorer både företag och privatpersoner som på ett eller annat sätt är med i Victors Vänner. Alla ni är oerhört betydelsefulla för att jag ska kunna ha råd att göra denna satsning. Stort TACK till er!

Inbjudan!

Jag vill även bjuda in dig till min Victors Vänner träff på JS golf i Södertälje torsdagen den 31:a oktober kl. 18.00-20.00. Jag hoppas att ni alla kan komma och att vi får en kul kväll tillsammans, denna gång med att testa på inomhus-golf!JSvara mig om du kan komma eller inte senast den 30 oktober.

Händer i november?

Jag har under säsongen haft tre tävlingar som jag är riktigt nöjd med och under november åker jag till Portugal för att spela tre-fyra tävlingar på algarveprotour.pt . Jag kommer att använda dessa tävlingar till att träna under tävlingssammanhang på de bitar jag vill förbättra.

Under nästa år har jag höga målsättningar, målet är att placera mig topp 5 på order of merit på Nordic golf League för att avancera upp till Challenge touren 2019. Säsongen startar redan i februari med fyra tävlingar under tre veckor som spelas på PGA Catalunya och Lumine Golf i Spanien.

Bästa hälsningar

Victor Tärnström