Hej!

Hoppas allt är bra med er! 🙂

Imorgonbitti flyger jag mot Portugal för att spela säsongens sista tävlingar (2st) på Algarve Pro Golf Tour. Kul och spännande!
Det kommer vara ett bra tillfälle för mig att träna på mina mentala processer och slag under press, vilket är syftet med resan.

Under de senaste veckorna har jag tränat och spelat för fullt i simulatorerna på JS Golf. Två bra scorer som jag tar med mig är: – 9 på Loch Lomond och – 11 på St. Andrews Old Course ;=).
Har prioriterat att träna på den tekniska biten och mina nyckelbeteenden på banan som jag och min mentala tränare, Jonnie Eriksson, sorterat ned. Hängt en hel del timmar på gymmet också och tränat upp de områden som KG sa åt mig att göra.

Johan åker med mig till Portugal som tränare och caddie. Vi kommer prioritera hur jag utför min rutin inför slag & mina beteenden på banan.
I caddiesamarbetet kommer vi fokusera på en väl fungerande spelplan.
Mindre viktigt med ändå nödvändigt så ska vi även utvärdera den tekniska biten efter rundorna så att jag svingar inom de ramar vi vill och tror på.

Tävlingarna spelas på Palmares golf Beach Resort i Lagos som är banor av delvis Links karaktär fint belägen vid havet. Följ mig gärna via min hemsida: www.victortarnstrom.com

Sist men inte minst, Tack! Till er alla för att ni stöttat och gjort det möjligt för mig att göra en full satsning under året.
Denna säsong har som jag tidigare nämnt varit ett positivt år med flera bra resultat.
Jag hoppas att 2018 blir ett ännu bättre år och att ni vill fortsätta vara med i VICTORS VÄNNER! 🙂

 

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström