Det nya året är här och uppladdningen är igång inför årets tävlingssäsong.
Just nu är jag i Portugal och tränar, vilket jag gjort i ca två veckor.
Om ett par dagar börjar min första tävling som spelas på Morgado Golf & Country Club. Strax därpå spelar jag ytterligare en tävling på grannbanan, Alamoz. Tävlingarna spelas den 4-5e och 7-8e februari och ingår i Algarve pro golf tour.
Det har varit kul att få komma ned och träna på gräs igen och jag ser fram emot tävlingarna.
Jag bor hos min tidigare landslagspolare, Hannes Rönneblad, i Carvoeiro.
Härligt ställe, nära till stranden och golfbanorna. Så det passar oss perfekt!

Jag tycker att träningen har känts mycket bra under vintern hemma i Sverige, då jag gymmat för fullt och tränat nästan dagligen på JS Golf. Under dessa två veckor i Portugal har jag fortsatt på samma spår och det känns härligt! Vi tränar heldagar och spelar 18 hål emellanåt och avslutar med fysträning under kvällarna. Ett skönt schema!

Under senare delen av februari börjar Nordic golf League säsongen. Då ska jag spela Winter Series på Lumine Golf Club som består utav två stycken tävlingar (24-4e mars). Innan dess reser jag till Sverige och blir hemma runt 10 dagar för att ladda batterierna. Jag har spelat Winter series på Lumine två gånger tidigare och jag vet att det kan vara blåsigt. Som tur är fläktar det på här i Portugal varannan dag så det finns möjlighet att förbereda sig på ett bra sätt.

År 2018 har börjat bra och jag hoppas att det fortsätter så. Jag känner mig målmedveten inför årets säsong och ser fram emot att träna och tävla på!
Stort tack för att ni fortsätter att stötta mig även under detta år och tar del utav min satsning!

Följ mig gärna via www.algarveprogolftour.pt där ni kan se resultaten för mina nästkommande tävlingar.