Hej!

Det är mitt i vintern och jul & nyår är snart här. Jag vill återigen tacka er för det stöd ni gett mig under 2017 som gjort det möjligt för mig att träna och tävla fullt ut!

Även fast det är off season och julklappsrush så har jag tränat på bra under de senaste veckorna då jag tillbringat min tid på gymmet och JS Golf . Jobbar just nu mest på den tekniska biten i min sving-rörelse men fokuserar också på att bli ännu tryggare i min rutin inför slag.

Den 17e januari är flygbiljetten bokad ner till Portugal då planen är att träna och tävla på Algarve pro golf tour. Detta kommer jag göra fram till den 21 februari då det är dags för Nordic golf League starten 2018!
Winter Series på Lumine en timme söder Barcelona kommer vara min startpunkt på året för att ta mig in topp 5 på Order of Merit under 2018, vilket är säsongens målsättning.

När detta är färdigspelat så är vi redan inne i mars, då kommer jag åka med på Johan Tärnströms golfresor som extra tränare. Likaså blir det i april då flera av er följer med på dessa resor som är till Isla Canela i Spanien och Costa Navarino i Grekland.
Ska bli mycket kul att följa med på detta samt få möjligheten att träna och spela!

2017 års säsong har varit positiv och jag tar med mig flera bra saker inför nästa säsong. Främst min prestation på Lannalodge Golfresort där jag placerade mig på en 4:e plats.

Vi har även haft ett par roliga Victors Vänner träffar tillsammans, däribland i somras på Stockholms Golfklubb och JS Golf nu under hösten. Jag är mycket glad över detta och att alla i nätverket gått in och sponsrat mig igen under 2018. Tack!J

Skandinaviska Gasprodukter, Stål & brandteknik, Åberg Consulting AB, CENEM, Månsbro Fastigher, Görans Sportshop och ICA Nykvarn go&gla.

Under januari kommer ni bjudas in till en Victors Vänner träff på JS golf som jag hoppas ni har möjlighet att komma på!

God jul & Gott nytt år!

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström