Hej!

Sommaren är här och tävlingssäsongen är i full gång. Det har varit fantastiskt varmt och skönt den senaste tiden så det har varit lättare att träna och spela hela dagarna.
Sedan jag skrev senast har det hänt mycket, under april var det för det mesta golfresor som stod på schemat: Spanien och Grekland reste vi till på Johan Tärnströms golfresor, där jag var med som tränare och fick möjlighet att spela och träna. Mycket fina resorter med pigga och glada resenärer som gjorde de veckorna till kanonresor! Många var också med och köpte en varsin Footjoy Victors Vänner piké som ett sätt att stötta mitt tävlingsspelande under året.Tack för det!

Under maj spelade jag tre stycken tävlingar på Nordic golf League som är den touren jag spelar på under 2018, där mitt mål är att placera mig topp 5 på totalrankingen efter årets slut. Uppfyller jag mitt mål spelar jag på en högre tournivå under 2019 som heter Challenge tour. Dessa tre stycken tävlingar spelades en i Danmark, den andra i Fjällbacka och den sista i Estland på Pärnu Bay Golf Links, som är en av Estlands bästa banor! Tyvärr missade jag cutten i alla tre och spelade helt enkelt för dåligt vissa perioder under varven men fortfarande var delar av spelet bra, vilket var positivt att ha med sig framåt.

Nu i juni har vinden börjat vända, en delad 8e plats på future series, Torshälla Golfklubb (par totalt). Och nu senast, vilket var min bästa prestation för året, PGA Champonship på Österlen Golfklubb (Djupadal), där jag inledde med 68 slag (-3) som också blev mitt slutresultat efter tre rundor. Jag slutade på en 15e plats i tävlingen sex slag bakom vinnaren.

En postiv formkurva som jag hoppas kan skjuta mot nya höjder när jag ska spela min nästa tävling på Koberg GK i helgen (future series) och direkt därefter Swedish golf tour tävlingen på Gamle Fredrikstad i Norge (NGL).

Ska bli kul att fortsätta tävla under sommaren och snart den 5-7 juli spelas Swedish golf tourtävlingen Camfil Nordic Championship på Åda G&CC. Kom gärna ditt och titta och supporta i er nya Victor Vänner pike!
Jag laddar upp i vanlig ordning med träning och tävlande och i maj månad slog jag rekord i antal träning och tävlingstimmar, 5 st effektiva timmar per dagJ.

Ni kan följa mig via min hemsida www.victortarnstrom.com eller direkt viawww.nordicgolfleague.com

Vi ses på golfbanan!

 

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström