Hej!

Våren är här och banorna öppnar snart i Sverige, även fast det än så länge känns lite kallt.
Efter tävlingar i Portugal och Spanien har jag under de senaste veckorna tränat för fullt. Har för det mesta varit hemma i Sverige och tränat på JS Golf & gymmet.

Men en vecka har jag spenderat på Islantilla Golf & Resort med 20 st damer, på Johan Tärnströms golfresa. Det var en mycket trevlig resa med gott sällskap!

Min nästa tävling spelas den 2-4 maj i Danmark, Ecco tour (Nordic golf League) och under kommande veckor ska jag bland annat på två roliga golfresor till. Först på Isla Canela i syd-västra Spanien och sedan till Costa Navarino i Grekland.
Ska bli kul att coacha och få chansen att träna och spela.

Träningen känns och går bra. Har fortsatt att jobba på min rutin och mitt beteende inför & under slag men har lagt extra tid att jobba på tekniken som börjar att sätta sig mer som jag vill ha den.
Nu övergår jag till mer resultatbaserad träning i alla delar av spelet för att komma bra förberedd inför min första tävling.

Efter det är tävlingsschemat fullspäckat fram till oktober och det ska bli spännande att spela regelbundet och försöka uppnå säsongens primära mål, topp 5 på totalrankingen på Nordic golf League som är den huvudtouren jag spelar på.

En av höjdpunkterna under sommaren kommer bli Camfil Nordic Championship som spelas på Åda G&CC den 5-7 juli. Har ni möjlighet, kom gärna ut och titta och var min hejarliga – gärna i Victors Vänner pikén som flera av er redan köpt!J

Jag kommer under året att träna på Vidbynäs, Kallfors, Åda och Stockholms Golfklubb. Ser fram emot det!

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström