Hej allesammans!

Jag hoppas att ni har det bra och att ert golfspelande går på topp!

Min formkurva pekar uppåt och senast var jag på Koberg Golfklubb och spelade en Future series tävling (undertouren till Nordic golf League), där jag under sista varvet sköt 70 slag (-2) och avancerade upp till en delad 8e plats.

Tätt följt av detta bar det av till Norge, Fredrikstads Golfklubb, där jag spelade ytterligare en tävling, då på Nordic golf League (min huvudtour).

Efter första dagens spel i den starka blåsten sköt jag två under par och var i delad ledning.Under de sista två rundorna tappade jag tyvärr det fina spelet och jag placerade mig på en delad 36e plats. Kul att få uppleva att vara i ledningen och det känns bra att jobba vidare på mina nyckelbitar för att återigen kunna spela på min högstanivå.

På torsdag börjar min nästa tävling, SM match, som spelas på Österåker Golfklubb i shootout – matchspels format (64 spelare). Min starttid är kl 11.36. Ni kan följa mig via min hemsida www.victortarnstrom.comeller direkt via www.swedishgolftour.se

Och under nästa vecka (5 – 7 juli) spelas, som ni vet, Camfil Nordic Championship på Åda Golfklubb (Nordic golf League).

Jag hoppas vi ses där :)!

 

Bästa hälsningar

Victor Tärnström