Hej allesammans!

Andra halvan av tävlingssäsongen har nu börjat, och den har startat bra! Under förra veckan spelade jag Swedish golf tour tävlingen, Camfil Nordic Championship, på Åda Golfklubb. En tävling jag laddat upp för lite extra, där flera med er Victors Vänner pike var ute och tittade. Tack för det! Kul och utvecklande för mig att spela inför publik, vilket jag på vägen längre fram förhoppningsvis kommer göra mer utav :)! Under andra rundan tangerade jag banrekordet på 65 slag (-7) och fick under sista varvet spela i ledarbollen. Mitt slutresultat i tävlingen, det bästa för året, blev (-10) en delad 5e placering.

Nu med ett gäng tävlingar i bagaget, blickar jag framåt mot nästkommande tävling på Stockholms Golfklubb, future series, den 13-14 juli. Tätt följt av klubblags SM, högsta divisionen, på Barsebäck den 18-21 juli. Ska bli kul att spela dessa tävlingar, då jag verkligen har möjlighet att återigen träna på mina nycklar i spelat som ska leda till det bästa resultatet framöver.

Var gärna med och stötta min satsning, genom att på samma sätt som under förra året, swisha mig en peng för mina resultat i tävlingarna. Jag vill återigen tacka för ert stöd under förra säsongen och jag hoppas att ni vill fortsätta att stödja mig under 2018!

Vi ses under sommaren 🙂

Bästa hälsningar

Victor Tärnström