Hej mina glada Vänner!

Jag hoppas att ni har det bra och att ni njutit av de senaste veckorna!

Juli började som ni vet med strålande väder och att jag presterade mitt bästa resultat för säsongen under Camfil Nordic Championship på Åda G&CC (score: -10 och en delad 5e plats).

Veckorna efter det har jag bland annat spelat klubblags SM på Barsebäck, där de 18 bästa klubbarna i Sverige kämpade om guldet! En mycket kul och omväxlande vecka med lagspel och kul sällskap.
Mitt golfspel tycker jag fortsatte på den goda vägen som den tidigare gjort. Med fler tävlingvarv per dag och laget som ville spela bra så var det ett ypperligt tillfälle för mig att återigen våga träna på mina nyckelbeteenden under rundorna. Jag lyckades rätt bra med bl.a. en -3 score under ett av singelvarven. Men tyvärr så blev vår lagscore inte som vi önskat och vi slutade på en 14e plats.

Igår avgjordes den senaste Swedish golf tour tävlingen som spelades på Knistad Herrgård i Skövde. Under ytterligare en blåsig dag av tävlingen så fick vi avbryta finaldagen p.g.a av hård vind. Bollen låg knappt stilla på green och träd föll ned så det blev läge att blåsa av!

Jag slutade därmed på en delad 10e plats (score: -6), då slutresultatet baserades på de två första rundorna.
En shysst tävling för min del och ett litet skutt upp på rankingen inför nästa tävling på Holtsmark golfklubb, i Norge (NGL) den 15-17 aug, där mitt sikte, med fokus på mina nyckelbitar, är att placera mig högst upp!

Följ mig gärna via min hemsida www.victortarnstrom.com eller via www.swedishgolftour.se

Bästa hälsingar

Victor Tärnström