Nyhetsbrev augusti

Hej!

Sommaren har gått mot sitt slut och final tävlingarna börjar närma sig på Nordic golf League.
Under augusti har jag spelat 3 st tävlingar på NGL. Den första spelades på Knistad Herrgård, där jag slutade på en 10e plats. Ett bra resultat men inte tillräckligt för att avancera upp mot toppen på totalrankingen. De andra två tävlingarna har jag klart cutten i och gett mig chansen under finaldagen men tyvärr inte lyckats få till spelet som jag vill.

Senaste Swedish golf tour tävlingen (NGL) på Bråviken Golfklubb, missade jag tyvärr cutten i efter att ha skjutit 4 under par totalt, då kvalgränsen gick på -5. En lätt bana med fina greener gjorde det möjligt för mer birdies än vanligt!

Just nu är jag påväg hem från Tyskland där jag har spelat Europatour kvalet steg 1. Tyvärr placerade jag mig inte bland de 15 bästa som skulle gett mig chansen att spela kvalsteg 2 och sedan förhoppnigsvis det sista steget som avgör vilka som får Europa tour spelrättighet 2019.

Jag har under senaste tävlingarna haft problem med att jag slagit för snea slag ibland, då andra delar av spelat varit bra. Totalt sätt har det lett till ett par för många slag per varv den senaste tiden, och detta behöver jag förbättra under kommande träningsvecka!

Den 25-27e september spelar jag min nästa tävling på Swedish golf tour (NGL), som spelas på Ekerum golfklubb. Jag behöver en topplacering i den tävlingen för att få spela tourfinalen, vilket skulle kunna ge mig en bra chans att få min bästa säsong på Nordic golf League hittills.
Jag siktar mot det bästa och jag ser fram emot att förbättra mig och förhoppningsvis spela lika bra, om inte bättre, som jag gjorde i mitten av sommaren.

Bästa hälsningar

Victor Tärnström