Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Och tack för att ni är med och stöttar min satsning!

Under förra veckan spelade jag tävling på Ekerum Golfklubb, Swedish golf tour (NGL). En lyckad tävling totalt sätt vilket resulterade i en delad 5e plats!

Det var ett par blåsiga dagar med kylig temperatur, inte minst under morgonen!
Första varvet gick jag ut strax efter kl 8 och lyckades starta min runda exceptionellt – Fyra birdies första fem hålen och som slutade i 7 under par när rundan var färdigspelad.
Skulle säga att det var mitt bästa varv för säsongen, på sättet jag lyckades slå bollen och utföra närspelet.

Mycket roligt och bra att ha med sig nu när jag ska spela min nästa tävling i Danmark, på Himmerland Golf Resort (där de spelar europatour tävlingen). Ska bli kul att resa dit och mitt mål för veckan är att avancera mig in topp 50 på totalrankingen för att få spela tourfinalen på Barsebäck den 11-13 oktober. Just nu är jag lustigt nog 51:a på rankingen så jag siktar på bra spel under veckan på Himmerland.

Jag har sedan tävlingen på Ekerum varit ute och tränat & spelat på Vidbynäs och Kallfors. Igår var jag i Uppsala och träffade min mentala coach, Jonnie Eriksson.
Härligt att Europa tog hem vinsten i Ryder Cup och jag fick under helgen möjlighet att bli intervjuad på Stockholms Golfklubb inför medlemmarna om min upplevelse då jag spelade Junior Ryder Cup 2012. Kanske mest häftigt tyckte jag var att få spela inför tusentals människor under inspelsvarvet på Ryder Cup banan, Medinah! 🙂

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström