Hej!

2018 börjar gå mot sitt slut och jag hoppas att ni har haft ett trevligt julfirande. Jag vill återigen tacka er för att ni stöttat mig under året!

Sedan årets sista tävling i mitten av oktober har jag tränat golf, vilat och spenderat tid på gymmet. Under förra veckan var jag i Spanien, Murcia, och träna & spelade fem rundor med familjen.
Jag har även varit i kontakt med er och jag är mycket glad över att alla i Victors Vänner teamet vill fortsätta att stötta min satsning under 2019.Tack till Lasse Adelbertson som under nästa säsong också kommer vara en del av Victors Vänner!

2019 års tävlingssäsong på Nordic golf Leauge sätter igång den 12efebruari, Ecco Winter Series, på PGA Catalunya i Spanien. Där spelar jag två tävlingar tätt följt utav SGT Winter Series på Lumine med start den 24efebruari. Alltså 4 st bra tävlingar och en möjlighet att få en högre placering på rankingen.
Målet med att spela på denna tour är att placera sig topp 5 på rankingen vid årets slut för att få spela på en högre tournivå, där större pengar kan tjänas.

Jag tycker att jag har en bra plan för att uppfylla mitt mål och jag har fått bekräftat av mitt tränarteam att jag har spelet för de högre tourerna.
Det är ett kontinuerligt tränande på spelets olika delar och så behöver det vara för att bibehålla sin förmåga. När jag formtoppar mig själv med det jag hade under förra säsongen så presterar jag på en mycket hög nivå.
Jag behöver fortsätta träna på de mindre bra tendenserna i mitt spel och förhoppningsvis kan dessa områden stabiliseras upp så att jag oftare presterar i närheten av det jag vill. Då jag kontinuerligt befinner mig på den nivån jag vill så tror jag att mitt närliggande mål, topp 5 på totalrankingen är inom räckhåll.

Efter Winter Series tävlingarna kommer jag att resa hem till Sverige. Och under senare delen av april reser jag med på, Johan Tärnströms, golfresor till Costa Navarino i Grekland, som jag vet flera av er också gör.
Ska bli kul att återigen resa med er till detta härliga ställe! Ett bra tillfälle för mig under två veckor att spela och träna inför NGL tävlingarna i Norden direkt efter som sedan fortsätter fram till i oktober.

Ska bli kul och spännande att träna vidare och utvecklas under 2019 och jag ser fram emot att förhoppningsvis vinna min första tävling på touren under nästa år! 🙂

Vi ses framöver,

Bästa hälsningar

Victor Tärnström