Hej!

Nordic Golf League säsongen är färdigspelad och jag vill tacka er för att ni är med och stöttar min satsning!
2018 har varit ett positivt år för min utveckling på flera sätt; Jag har varit i tätkänning vid ett par gånger och fått chansen att hantera hög press. I mitt tränarteam har jag tagit in Jonnie Eriksson och sorterat upp mina nyckelbeteenden på banan, vilket jag haft nytta av denna säsong och är viktigt för mig i min fortsatta karriär.

Jag slutade 53:a på Nordic Golf Leagues Order of Merit, en placering bättre än förra året. Det positiva med denna säsong är att jag haft fler topplaceringar och prestationer som krävs för att vinna. Det jag behöver förbättra till Winter Series 2019 i februari, startskottet av Nordic Golf League säsongen, är mitt spel Tee till Green. Puttningen håller tournivå och närspelet är nästan ett slag bättre per runda jämfört med PGA touren (Swgt.se, shots gained statistik). Detta är jag glad över och det ska bli kul att förbättra mig till nästa tävling!

Utmaningen för mig och mitt tränarteam (Jonnie & Johan) är att hitta lösningen till att förbättra mina slag. Tålamod, acceptans och att fortsätta vara positiv kommer vara nycklar för mig under vinterträningen som främst kommer ske på JS Golf i Södertälje.Ett bra inomhuscenter som jag rekommenderar er att besöka ifall ni inte gjort det än! 🙂

Jag har haft förmånen att ha med er och ert ekonomiska stöd under min resa mot touren. Jag hoppas nu att ni vill fortsätta vara med. Mitt mål är att ta mig till den absoluta världseliten och jag tror att jag kan ta mig dit!
Det krävs tid men får jag till det jag tränar på så tror jag att många kan bli förvånade hur snabbt det kan gå. Jag drömmer om att vara i toppen av tävlingarna och hantera utmanande mentala situationer som krävs för att vinna.

Planen är nu att träna och spela de dagar som går tills vädret säger annat. Sedan kommer jag att vila kombinerat med att jag lägger fokus på fysträningen. Om ett par veckor då inomhussäsongen dragit igång så lägger jag primärt fokus på golfträning igen. Det som är bra med inomhussäsongen är att jag kan fokusera på att förbättra tekniken men det blir viktigt att lära kroppen att utföra den förbättrade rörelsen under spel och tävlingslika situationer.

Jag hoppas vi ses under vintern! 🙂

Bästa Hälsningar
Victor Tärnström