Hej!

Snart öppnar banorna i Sverige men golfsäsongen har redan dragit igång för min del. Under februari spelade jag 4 st tävlingar, Winter Series, i Spanien. Det blev en 24e placering som bäst i en utav tävlingarna. Jag var relativt nöjd med mitt spel under den tävlingen men har ett par bitar att förbättra för att spela på toppnivå på Nordic golf League. Jag tror jag kan göra det snart och jag jobbar vidare efter min träningsplan.

Innan hemfärden till Sverige så deltog jag på Swedish Golfteams proffsläger på Lumine, där 13 st lovande spelare, kring min ålder tränade och spelade tillsammans. Ett inspirerande och lärorikt läger där även föredetta tourspelaren Niclas Fasth var med och delade med sig av sina erfarenheter.

Under största delen av mars har jag varit hemma i Sverige och tränat, varit på gymmet och laddat upp batterierna inför fortsatta tävlingssäsongen. För några dagar sedan kom jag hem från en av Johan Tärnströms golfresor i Portugal på Praia D’el Rey golfresort. Det var en mycket trevlig resa och jag fick även möjligheten att jobba på mitt egna spel. Vill också meddela att jag fått in en ny sponsor i Victors Vänner teamet! Leif Olofsson som var med på resan i Portugal (Olofssons Byggservice AB) går in och stöttar min satsning tillsammans med er. Stort tack för det!

Nu är det ett par dagar på hemmaplan som gäller tills på Lördag då det bär av till Costa
Navarino i Grekland, under två veckor (Johan Tärnströms golfresor). Ska bli roligt att få
spendera sin tid på denna högklassiga resort med pigga och glada resenärer!

Direkt efter detta, den 8-10 maj börjar min nästa tävling, i Danmark på Silkeborg golfklubb (NGL). Så det blir en bra uppladdning med dessa golfresor i Portugal och Grekland. Under resten av maj är det fullspäckat med tävlingar fortsatt på Nordic golf League som spelas fram till i mitten av oktober. Mitt mål är att placera mig topp 5 på totalrankingen efter säsongens slut för att få kategori/spelrättighet på Challenge tour under nästa år.

Ha det bäst så ses vi på golfbanan! 🙂

Bästa hälsningar
Victor Tärnström