Hej!

Nya året är här och tävlingarna drar snart igång igen.
Den 20 feb reser jag ner till Lumine Golf Club för att spela Swedish Winter Series följt utav Ecco Winter Series på PGA Catalunya under de första veckorna i mars.
För en vecka sedan kom jag hem från en spel/träningsresa (12 dagar) på Lumine. Resan började med stormväder de första två dagarna följt utav feber. Men det blev en bra resa totalt sett och jag har koll på vad jag behöver finslipa & på vilket sätt för att prestera på den nivå jag tänker mig kommande tävlingssäsong.


Under de senaste två månaderna har jag tränat för fullt på de tekniska nyckelbitar jag vet jag behöver förbättra i svingen. Har även under tiden, utifrån tidigare säsong och min spel/träningsvecka i slutet av november på La Finca, Spanien (med tränare pappa Johan) tränat vidare på mina mentala förbättringsområden och sätt att tänka på banan. Känns som att jag har bra koll på vad jag behöver göra totalt sett i mitt spel för att börja prestera stabilt på den nivån, jag stundtals gjort och haft som mål att göra i helhet de senaste säsongerna. Återigen krävs det tid, tillit, tålamod och konsekvent arbete för att uppnå det och jag känner mig motiverad för att lyckas.


Nu är jag hemma och fortsätter träna på JS Golf och gymmet, vilket jag gjort hela vintern. Var under förra veckan på Ullna Indoor Center och tränade som vi också gjort en gång under januari. Är vädret passande så blir det givetvis lite utomhusträning.
Tack för att ni fortsätter stötta mig denna säsong och är med på min resa mot europatouren som jag tror snart kan börja ta fart!
På samma sätt som ni är med nu i mitt nätverk och jag utvecklas mot högre tourer så vill jag givetvis ha med er i mitt sponsornätverk fortsättningsvis, men även knyta nya kontakter som kan stötta min satsning då det ökar i kostnader på högre tourer.
Följ mig gärna via denna länk och se årets tourschema:
http://eccotour.org/scores/#/customer/1/

Bästa Hälsningar

Victor Tärnström