Hej!

Banorna öppnar snart för säsongen här hemma och det känns härligt.
För lite mer än tre veckor sedan kom jag hem från Spanien efter fyra st tävlingar.
De första två tävlingarna arrangerades av Swedish golf tour på Lumine och de andra två av Ecco tour på PGA Cataluñya. Alla tävlingar ingick i Golfbox Road to Europe som är den tour jag kommer fortsätta att spela på under sommarsäsongen (samma tour som tidigare år.)

Flera positiva tecken under mina tävlingar men givetvis ett par områden, liknande som innan, som behöver förbättras.
Min första tävling på Lumine, så spelade jag stabilt i 2/3 utav varven men tappade sedan och missade cutten. Var ett under par samt tre under par men lyckades inte fullfölja rundorna på ett bra sätt sista 1/3 och tog med mig det som mitt primära förbättringsområde under tävling två.

Under nästa tävling fortsatte jag med ett bra fokus och låg sju under par efter två dagars spel och gick i näst sista gruppen under final dagen.
Lyckades vända min första runda och gjorde flera birdies som resulterade i tio under par på 22 hål in på andra rundan.

Då var spelet verkligen på plats som jag vill ha det!
Tappade tyvärr under sista dagen i det blåsiga vädret och placerade mig på en
18e plats. Totalt sett var det en bra tävling och hade flera positiva saker att ta med mig under tävlingarna på PGA Cataluñya.
Spelade dock inte på samma höga nivå som jag stundtals gjorde på Lumine och missade cutten med 4 slag i båda tävlingarna.
Resultatmässigt inte riktigt som jag vill men hade mina perioder där jag presterade riktigt bra och det tar jag med mig!

Då alla tävlingar på touren och i Sverige har ställts in med anledning av covid-19 till och med den 30:e juni, så blir det nu en längre uppladdning inför nästa tävling(ar). Har sedan jag kommit hem från Spanien tränat på gymmet, JS golf, Södertäljerangen och Wasa golf (Södertälje Park) där det faktiskt går att träna bra närspelsträning så här års.

Ser fram emot att förbättra mig och träna vidare efter min plan. Jag tror att mitt spel snart kommer vara bra nog för att kontinuerligt prestera stabilt i toppen på Golfbox Road to Europe.

page1image65731968

Sist men inte minst så vill jag säga Tack för att ni är med och stöttar min satsning och jag hoppas ni har möjlighet att hjälpa mig även denna säsongen.

Vi ses på golfbanan! 😀

Bästa hälsningar Victor