Hej!

Minusgrader och vintern är här och de flestas golfklubbor ligger på hyllan. Vill börja med att tacka för ert stöd under årets säsong!

Sedan min sista tävling i slutet av september har jag utvärderat min tävlingssäsong och tränat på det jag behöver förbättra för att kunna placera mig topp 5 på Nordic golf Leagues totalranking.
Jag tycker nu att jag har en väldigt tydlig och bra plan för hur jag ska uppnå mitt mål under nästa tävlingssäsong som sätter igång den 23e februari i Spanien, Swedish Winter Series, på Lumine Golfclub. Följt utav Ecco Winter Series på PGA Catalunya där vi också spelar två st tävlingar.

Har precis kommit hem från Torrevieja i Spanien med tränare Johan Tärnström, från en veckas träning och spel på La Finca Golf & Resort. En fin bana med kvalitativa träningsområden och ett nybyggt 5***** hotell 150 meter från klubbhus och bana.

Känns mycket motiverande just nu att jobba vidare efter min plan som jag haft under de senaste två månaderna. 6 gånger gymträning & 4 gånger golfträning per vecka. Passar också på att jobba och spendera tid med vänner under denna period som också består av ledighet. Känns som att min helhet hela tiden förbättras och det tror jag är en nyckel för att prestera över tid.

Under veckorna hemma i Sverige prioriterar jag teknikträningen som är en nyckelbit i min utveckling tillsammans med mentala områden. Under förra veckan i Spanien prioriterade jag spel på bana & målträning och det var kul att uppleva framsteg. Har även känts bra under veckorna innan min utlandsresa men det är under spel på bana som man kan konstatera om något funkar och främst under tävlingssituation. Så flera matcher på banan och närspelstävlingar blev det mot tränare pappa Johan, som håller hög nivå på sitt spel då han inte är allt för trött ;).

Kommer nu att vara hemma fram till den 19 jan då jag åker till min tävlingskollega på Lumine Golfclub i 12 dagar för att återigen prioritera spel på bana & närspelsträning. Men fram tills dess kommer jag fortsätta förbättra bla. min styrka och rörlighet på gymmet för att göra det lättare att träna ihop den teknik jag eftersträvar.

Jag hoppas att ni alla vill fortsätta vara med och stötta min satsning under 2020! 😀

Bästa hälsningar

Victor Tärnström