Hej!

Golfsäsongen börjar gå mot sitt slut och tävlingarna är färdigspelade för mig. Men än finns det tränings och spelmöjligheter innan banorna stänger för året.

Vill säga stort tack till er alla som är med och stöttar min satsning!
Är ytterst tacksam för det och jag vill givetvis kunna ge tillbaka det jag kan till er — då ni gör det betydligt lättare för mig att träna och tävla den tiden som krävs för att utvecklas dit jag vill.

Min målsättning är att ta mig till europatouren och vidare mot högre nivåer. De senaste 5 åren som proffs har varit stundtals mycket bra med några topp 5 placeringar men min ambition och vilja att bli ännu bättre än det — har detta årets snarare lett till att mitt golfspel blivit för osäkert och komplicerat.

Jag började säsongen i Spanien på ett lovande sätt då jag i min andra tävling låg topp 5 inför finalvarvet (-7) men lyckades inte fullfölja mitt stabila spel.
Efter att säsongen startade igång igen under juli så har mitt spel inte varit som jag vill. En delad 17e placering åstadkom jag som bäst med i övrigt missade cutter.

Även fast resultaten inte varit det som krävs så har jag under senaste månader o veckor jobbat hårt tillsammans med min mentala tränare, Jonnie, i Uppsala och med tränare pappa Johan.
Haft en full process igång att våga spela efter vad vi bestämt oss för, men resultaten har inte hängt med än.

Efter sista tävlingen så förenklade jag och tränare Johan en hel del för mig i hur jag bör tänka och känna då jag slår en golfboll. Redan där och då kunde jag känna att det här är mer de rätta byggstenarna för mitt framtida golfspelande. Som alltid så är golfspelet en blandning av tekniskt och mentalt—och när jag får båda delarna att vara i sin ordning så är jag övertygad om att mitt tävlingsspel kommer vara det som krävs för nästa tournivå.

Det är just slagprecisionen som inte varit tillräckligt bra senaste åren, men som egentligen var min styrka tillsammans med närspelet då jag var yngre.
Puttningen anser jag själv är på en mycket hög nivå och har varit de senaste åren — så bara att göra precis samma saker inom det området framåt.

Jag hoppas att ni har möjlighet och vill fortsätta att stötta min satsning mot touren som jag tror kan börja ta fart då jag fått tid att träna på detta och känner det självförtroendet som kommer längs vägen!

Vi hörs och ses 🙂

Bästa hälsningar

Victor Tärnström