Hej!


Sommarvärmen är här och golfsäsongen är i full gång. Senast jag skrev i våras, så nämnde jag att jag kände en hög motivation inför kommande säsong och det känner jag fortfarande i samma höga grad.
Stort Tack för att ni är med och stöttar min satsning!


Uppladdningen med spel i Skåne, med elitlaget på Stockholms Golfklubb, tidigt i april blev av enligt plan. Min uppladdningstävling i slutet av april ställdes in p.g.a Coronarestriktioner. Nu har det lättat och alla tävlingar spelas i princip som vanligt. Numera får det vara publik på tävlingarna.


Mitt spel har varit positivt när det kommer till närspel och puttning. Mina slag har jag kämpat med emellanåt. Missade kvalgränsen i de två första tävlingarna med 3 respektive 2 slag på MoreGolfMastercard tour (Nordic golf League), min huvudtour.


Senaste tävlingen på Vidbynäs klarade jag kvalgränsen i med 2 slag, så det har blivit en successiv men liten förbättring. Var minus 4 totalt för tävlingen långt in på runda två och låg då runt en 10e plats men tappade sedan stabiliteten i spelet.


Känns kul att träna på och kämpa mot mitt mål. Jag har en tydlig träningsplan och känner vecka efter vecka att jag närmar mig den stabiliteten i hela spelet jag eftersträvar och som behövs för att vara i toppen av mina tävlingar kontinuerligt. Tålamod, acceptans och högt tillit är mina nycklar inför kommande tävlingsveckor. Nästa tävling spelas på Halmstad Golfklubb (norra) den 22-24 juni och sedan 30-2 juli på Sand Golfklubb, två fina banor återigen som vi spelar på. Ni kan följa resultaten via moregolfmastercardtour.se eller via min hemsida under tävlingskalender.


Jag kommer skicka en inbjudan om några veckor med exakt datum till årets Victors Vänner träff, som jag tänker mig under augusti eller i början av september. Jag hoppas ni har möjlighet att komma då. Fram tills dess vill jag önska er en skön och härlig sommar! Jag hoppas vi ses snart!

Bästa hälsningar

Victor