Hej!

Golf säsongen är i full gång och jag har spelat två tävlingar denna månad. Första tävlingen gick på Torshälla golfklubb och den andra på Österlen Golfklubb. Mina resultat i respektive tävling var en delad 15e placering och MC. Jag har utöver detta tränat och spelat på lite olika banor i Stockholms området, bland annat Kungliga Drottningholm där jag spelar Seriespelet den 14e juli som är min nästa tävling. Jag har även varit på träningsläger på Frösåker i tre dagar med elitlaget på Stockholms Golfklubb. Vi tränade ordentligt från kl 9.00 till kl 22, så man var lite sliten fram mot kvällarna. Det hade nog gått att träna lite till eftersom de var ljust så länge men när myggen kom så fick vi ge oss!

Jag har tagit ett litet tävlingsbreak för att ladda upp mig till tävlingarna i slutet av Juli och Augusti. Det ska bli kul att lira seriespelet som är en lagtävling. Så förhoppningsvis spelar jag några bra tävlingsvarv där som jag kan ha med mig in i min nästa tävling på Johannesberg den 27-28 juli.

Planen är också att det ska bli av en Victors Vänner träff den 23e augusti, kl 11.00 på Stockholms Golfklubb, där jag bjuder på en clinic, lunch och fritt spel 18 hål. Banan brukar vara i bäst skick i augusti, så se till att anmäla er!

victorsvanner